Hydraulische behandelbox

Deze behandelbox werkt geheel hydraulisch. Er zijn vier hydraulische functies. Namelijk: Het optillen van de voor- en achterpoten, het optillen van de buikriem, het vastzetten van de voorpoten en het openen en sluiten van de vooruitgang. De electro motor schakelt automatisch aan door een bedieningshendel te bewegen, ook gaat deze weer automatisch uit als box even niet gebruikt wordt. Tevens is de box voorzien van een aardlekschakelaar.

De standaard breedte van de box is 80 cm en de hoogte is 160 cm. De vloer van de box is 180 cm lang.

Verder is de box uitgerust met een anti slip vloer van rubber, verlijmd op WPB hechthout. RVS- beschermkap voor de electro motor, contactdozen aan beide kanten, twee voorpootsteunen, twee dubbele klaphekjes, as en een dolly. Gebruikelijk wordt de box standaard ook met een geremde trailer geleverd, deze kan ook ongeremd zijn.

Natuurlijk kan er speciaal voor u een specifieke wijziging aangebracht worden. Bijvoorbeeld een vooruitgang met klap hekjes waarin de koe zichzelf vastloopt of een beugel achter op de box waarmee de koe in de box kan worden gedrukt. Verder zijn er verschillende uitvoeringen van voorpootsteunen. Uiteraard staan wij open voor uw ideƫen en suggesties.

Voor een prijs van de hydraulische box (H4) met trailer (geremd of ongeremd) kunt u gerust bellen, faxen of mailen voor een geheel vrijblijvende offerte, voor de voor u op maat gemaakte box.